Schuller Agaatgrijs zijdeglans met houtnerf structuur

Goed en eerlijk advies, Coen geeft je het gevoel niet ‘1 van de 1000’ klanten te zijn maar om nummer 1 te zijn! Service, begrip, en zeker klantvriendelijkheid staan voorop! Geen opslag nodig gehad voor de keuken, gewoon levering op de dag van plaatsing. Geen 9 tot 17 mentaliteit, is de keuken nog niet helemaal af dan werken ze door. Zit er een krasje op een van de pitjes, 2 dagen later heb je een nieuwe. Na een verbouwing van bijna 10 weken was de komst van Coen en de keuken een verademing, kan alleen maar zeggen dat we alleen al voor de service zo een nieuwe keuken zouden kopen!

Familie Hollanders te Raamsdonksveer


Tristar Oxford met 80 mm dik composietsteen

Super superblij werd ik vandaag van mijn nieuwe keuken. Eerst uitgebreid besproken en advies gehad, gaandeweg nog meerdere keren aanpassingen gedaan. Geen probleem voor jullie. Wat ben jij een topper Coen! Een echte vakman, hele harde werker. Binnen 1 dag, in je eentje gezet. Top! Supernetjes gedaan. Wat een geweldig cadeau op mijn verjaardag. Jij hebt mijn dag goed gemaakt!

Familie Ansems te Raamsdonksveer


Elementa Nova met keramiek werkblad en Bosch apparatuur

Vanmorgen was Coen er om 7.15 uur en hij is vanavond om 20.30 uur vertrokken, klaar, gepoetst en alle apparaten uitgelegd! Alles in 1 dag!
De goede service en voorbereiding begon al met Sjak in de showroom !
Kan het iedereen aanbevelen!
Coen en Sjak nogmaals bedankt

Familie Voermans te Raamsdonksveer


Elementa hoogglans wit met Lavazwart en Topcore werkblad

Allereerst al geweldig geholpen door Sjak in de showroom. Hij had snel door wat we zochten en dacht super mee! Vervolgens door Coen de keuken geplaatst, wat een vakmanschap, geen op of aanmerking te maken, een aanrader voor iedereen!

Familie van Abeelen te Nieuwendijk


Elementa zandgrijs matgelakt met graniet

Afgelopen week is onze keuken geplaatst en wij zijn ontzettend tevreden met jullie service. Ten eerste al in de showroom door Sjak heel goed, ontspannen en fijn geholpen. Nu heel netjes geplaatst door Coen. MHK keukenExpert heeft er heel tevreden klanten bij die jullie zeker gaan aanbevelen.

Familie Martens te Raamsdonk


Elementa hoogglans kristalgrijs met Composiet

Afgelopen vrijdag is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Coen bedankt voor je advies en uitleg nadien.

Familie Koevoets te Geertruidenberg


Tristar Oxford massief hout

Super mooie keuken geworden, geplaatst door Coen, dat is iemand die heel vakkundig en precies te werk gaat. Dank je Coen!
Ook goed geholpen tijdens het uitkiezen van de keuken, dank Sjak daarvoor. Ook top!
Kortom, ga eens langs bij MHK! Is zeer de moeite waard.

Familie van Leeuwen te Made


Elementa hoogglans magnolia

Super service! Er werd de tijd genomen om te brainstormen over de keuken. Ook voor het plaatsen van de keuken werd ruim de tijd genomen. Alles werd zelfs aangesloten, helemaal super! Wij zijn blij met onze nieuwe keuken!

Familie van der Bruggen te Berkel Enschot


Elementa hoogglans wit greeploos met decortop werkblad

Ontzettend blij met onze prachtige keuken! Mede dankzij de deskundigheid van Sjak die het juiste ontwerp heeft gemaakt en door de perfecte installatie van onze keuken door Coen.

Ik kan iedereen ten zeerste aanraden om bij MHK je droomkeuken te verwezenlijken!

Familie Schellekens te Raamsdonksveer


Bent u ook een tevreden klant? Vertel ons over uw ervaring en stuur er een foto bij van uw keuken

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Vul in: captcha