Uw droomkeuken in 3D

met de online keukenplanner

Stel gemakkelijk zelf uw droomkeuken samen

Met de online keukenplanner stelt u eenvoudig en gemakkelijk online uw eigen droomkeuken samen*. Welke kleuren krijgen de fronten? Hoe groot worden de kasten? Waar plaatst u uw apparatuur? En hoe ziet de uiteindelijke plattegrond eruit? Met deze online keukenplanner geeft u uw ideeën voor het eerst vorm.

De online keukenplanner geeft een 3D-weergave van de gewenste keuken, zodat u deze vanuit verschillende hoeken kunt bekijken. U ‘bouwt’ gemakkelijk zelf de gewenste apparatuur in en kunt eventuele deuren en ramen eenvoudig integreren. Zo komt uw eigen, nieuwe droomkeuken met slechts enkele muisklikken tot leven.

*De weergegeven elementen (fronten, kleuren, apparatuur, etc.) vormen niet het assortiment van de MHK KeukenExpert. Het geeft enkel een gevisualiseerd beeld van uw nieuwe keuken.

Van plan tot koken
Bent u helemaal tevreden met de 3D-weergave? Maak dan een afspraak met ons. Wij kunnen uw ontwerp dan perfectioneren, zodat er een professionele weergave van uw keuken ontstaat. Samen met u kan dan de montage en installatie in een allesomvattend plan worden samengevat, waarna u snel kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Nieuwsgierig hoe uw droomkeuken er in het echt uitziet?